Kezdőődiik...:)

2011.06.02. 15:25

Üdv a blogon!:)

Először is arról, hogy mi is ez.
Szeretnénk egy olyan blogot létrehozni ami minőségi, válogatott szórakoztatást nyújt a terepmotorozás szerelmeseinek. Lesznek itt amatőr és profi videók(csak a legjobbak;)), régi legendás gépek és pilótáik, tippek, trükkök, tanácsok, tesztek, és minden ami csak kellhet. Mindez napi rendszerességgel, szóval mehet az oldal a kedvencek közé;)

 

[...ja és eltökélt célunk az is hogy becsempésszünk a magyar terepmotorosok körébe egy picit abból amit amerikában csak "vinatge motocross"-nak hívnak:). Sok itthon az öreg gép, és nem igazán vannak megbecsülve. Újabb, típusidegen, után gyártott idomok, szőrnyű sufniszökevények, közbe meg ott pihennek a gyári cuccok egy láda mélyén és kis ráfordítással igazán stílusos gépek lehetnének.-de nem lesznek...szóval próbálunk majd egy pici kultúrát is belecsempészni a dologba. Reméljük sikerrel:)]

 

A bejegyzés trackback címe:

https://crossbiblia.blog.hu/api/trackback/id/tr292951684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nsr125r 2011.06.04. 22:21:55

Üdv minden motorosnak és crossbarátnak!

Örülök, hogy rátaláltam az oldalra, szuper!
A Porban az igazság az tényleg alapmű, jómagam a könyv első felét akár minden nap el tudnám olvasni annyira élvezetes.
A videók jók, a "Történelem" rovatot meg imádom! Csak így tovább!

(P.S.: Üdv a Szekszárdiaknak, kár az országban egyedülálló crosspályáért)

-a-

Hinson 2011.06.17. 21:32:47

Hali!

Egész jó kis oldal, így tovább és nőni fog a nézettség :)
süti beállítások módosítása